I 2018 startede Carla Mickelborg konceptet med at gøre mandag til "min dag", fordi der i ordet Monday ligger en skjult betydning, når man oversætter det franske mon til min og day til dag. Carla giver i dine livestreams på hendes Instagramprofil gode råd til hvordan vi kan gøre den første dag i ugen, til vores, en dag vi glæder os til og ser frem til. 

Siden da har konceptet udviklet sig til et moderne livsstilsbrand, med ting, bøger, madopskrifter, livestreams, events, lydmeditationer og podcasts, som alle har det formål, at få det bedste ud af hvad vi har.

Alle produkter fra MonDay Bliss er lavet for at højne energien, glæden og bevidstheden i vores hverdag. Om det så er selvhjælpsbøger eller en lydmeditation, der hjælper os med at slappe af og finde fokus. Eller om det er en blød morgenkåbe, der varmer os efter vinterbadning. 

Egentlig er det ikke morgenkåben, de smukke ædelsten eller duften af æteriske olier – der gør os lykkelige. Det er følelsen bagved. Pausen fra vores evige ønske om mere.

For paradoksalt nok, findes glæden også, når vi ikke får hvad vi ønsker. Fordi det ikke er tingene, men at kunne slukke for mangel-følelsen, vi dybest set sukker efter.

MonDay handler om, at turde give plads til fordybelse, og at se kærligheden, glæden og miraklerne i vores liv. Simpelthen fordi, at vi ved at frygte, oplever det vi frygter, nu.