BLOMKÅLSSUPPE MED CHORIZO
Her er til 2-3 personer
INGREDIENSER
1 blomkålshoved
1 stor kartoffel
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. Herbamare bouillon
vand
Salt og peber
1 chorizopølse pr. person
brød efter eget valg
FREMGANGSMÅDE
Steg hakkede løg og presset hvidløg af i lidt olie i en gryde.
Når de er klare, tilføj da skrællet kartoffel i mindre stykker samt skyllet og opdelt blomkål.
Sted det lidt med, og tilsæt så vand, så det næsten dækker grøntsagerne.
Lad det koge op, og skru så ned, og lad det koge sig mørt i ca. 10 min.
Imellem tiden steger du chorizopølserne i små stykker på en varm pande, og når de er ved at være færdige, steger du brødstykker med i fedtet.
Hvis du ikke vil have så meget fedt i din mad, kan jeg anbefale at stege kalkunbacon og bruge rå jordskokker, skrællet i tern som knas på suppen.
Top med din yndlingskrydderurt, evt. blendet med olie, så du kan lave en grøn olie, eller forårsløg.