BUTTERNUTSQUASH
INGREDIENSER
Første del
1 butternutsquash
1 chili
3 fed hvidløg
5 cm ingefær
et bundt koriander
1 dåse flåede tomater
ANDEL DEL
400 g. kylling
smør og olie til at stege kødet i
3 løg
1 spsk. garam masala,
gurkemeje og spidskommen
3 dl. fløde
salt
PYNT
Koriander
Skyr
Mangochutney
Nigellafrø
Lime eller citron
Mandler hakket på langs
FREMGANGSMÅDE
Kog den skrællede og udkernede buttenutsquash i lidt vand med salt i. Indtil det er mørt nok til at blive blendet (ikke udkogt). Blend alle ingredienser fra første del af retten sammen til en ensartet mos.
Steg kyllingen af i olie og smør, og tilsæt løgene. Lad det stege videre indtil løgene er blevet bløde. Tilsæt nu krydderierne og rør rundt. Så butternutmosen, fløde og vand. Når det har kogt lidt, kan du smage det til med salt. Lad det boble i 20 min. mens du tilbereder nogle ris eller måske blomkål, hvis du hellere vil have det.
Anret det på en rustik tallerken, og pynt med nigellafrø (så smukt jo) og de andre ting. Mums!