GURKEMEJE TORSK MED FENNIKELSALAT OG SØD KARTOFFEL MOS
FISK
1 fed hvidløg
fintrevet citronskal fra en øko citron + saften fre den
fintrevet gurkemeje en lille knold (brug handsker, den farver ALT)
200 g. torsk
salt og peber
timian
MOS
200 g. søde kartofler skrællet
1 rødløg
1 spiseske Herbamare bouillon
SALAT
Saft og fintreve skal fra en øko citron
Fintrevet skal fra 1/2 øko appelsin
2 spsk. god olivenolie
salt og peber
1 fintskåret fennikel
1/2 apelsin i tern
1 fersken i tern
en håndfuld blåbær
Mynte blade hakket
Basilikum hakket
Start med at mariner fisken i krydderierne - og lad den stå i køleskabet mindst 30 min, men gerne flere timer. Dog max 2 dage, da fisken ellers bliver gammel.
Kog den søde kartoffel og de andre ingredienser til det er mørt og kan blendes til en mos. Stil den på køl.
Varm ovnen op til 170 grader. Når den er varm, sætter du fisken ind og lader den bage i ca. 8 min.
Bland dressingen til salaten med de 4 første ingredienser og mix den med de andre ingredienser. Bland det med fingrene og masser smagen ind i salaten - make love to your salad!:)
Tag fisken ud og anret det hele. Således:)