GURKEMEJE OG KOKOSMÆLK DRESSING PÅ SØD KARTOFFEL SALAT
DRESSING
blend følgende:
En dåse kokosmælk
10 g. frisk gurkemeje
10 g. frisk ingefær
1 fed hvidløg
2 spsk. sesamolie
2 spsk. soya
1 spsk. honning
smag til med salt og peber
saft og skal fra 2 øko citroner
BAGTE SØDEKARTOFFLER
4 store søde kartofler (ca. 500 g.)
1 dl. olivenolie
Oregano
Timian frisk eller tørret
Flagesalt frisk eller tørret
Frisk peber
Skær 4 store søde kartofler i tern og læg dem på bagepapir på en bradepande. Hæld lidt/meget olivenolie på og vend det sammen med oregano og timian, salt og peber. Bag det i 30 min ved 200 g. varmluft.
SALATEN
Rødkål
Spinatblade
Færøsk laks
1 citron
Skær rødkålen i strimler, skyl spinaten og skær laksen i tern efter at have fjernet skinnet. Pres en halv citron ud over laksen og vend med salt og peber.
Anret det hele i en skål, og drys med sesamfrø og top med dressingen.