SPIDSKÅLSSALAT MED MARINERET KØD

INGREDIENSER
100 g spidskål
30 g edamame bønner
50 g hytteost
2 spsk citronsaft
2 spsk frisk dild, hakket
Salt og friskkværnet peber


OKSEKØD 3 POTIONER
400 g. oksestrimler
3 spsk ristede sesamkerner
4 spsk rørsukker
4 spsk tamari
Revet ingefær efter smag
2 fed hvidløg
1 dl jordnødde olie

FREMGANGSMÅDE
Bland alt til kødet sammen i en pose og mix det godt. Tilsæt kødet og lad det stå og trække natten over i køleskabet eller min. 4 timer - sukkeret er med til at gøre kødet dejligt mørt.

Næste dag steges kødet sprødt på en pande ved middel varme, tag lidt kød ad gangen, så det ikke bliver kogt, men stegt.


SALAT
Kog edamamebønner.
Snit spidskål i tynde strimler. Vend det sammen med hytteost, edamame bønner, dild og smag til med salt, peber og citronsaft.

Tilsæt de sprøde svinekæber og nyd den lækre ret.


TIP
Du kan også bruge oksestrimler hvis grisekæber ikke lige er dig.

 

 

 

Mere selvforkælelse