STEGT BLOMKÅL MED SORT GOMA

INGREDIENSER
1 kyllingbryst
1 blomkål
1 spsk olivenolie
1 spsk agave honning
3 spsk gomadressing
2 små poser blæksprutteblæk (fra fiskehandleren)


PYNT
Ristede sesamfrø

FREMGANGSMÅDE
Lig kyllingbrystet i en pose med en spsk honning og lad det trække i ca. 1 time. Bag det herefter i ovnen i ca 25 min ved 185 grader (eller til det føles færdigt).

Skær blomkålet ud i små bukketter, vend det i olivenolie. Drys lidt salt ud over og bag det i ovnen ved 200 grader i 40 min (eller til det bliver lækkert gyldent).

Bland en dressing af gomadressing og blæk.


Når blomkålet er færdigbagt hældes dressingen ud over og der drysses ristede sesamfrø ud over.

Server det hele pænt med kyllingebrystet og nyd en sund og lækker aftensmad.

 

Mere selvforkælelse