Stegt æg med kål

Selvfølgelig 🌿 Her er en opskrift inspireret af din story:





🥬 Stegt æg, kål og ingefær med Chuchum



Ingredienser (1 portion):


  • 2-4 æg
  • 1/3 spidskål, snittet groft
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • 1 tsk kokosolie eller olivenolie til stegning
  • 1-2 tsk Chuchum (eller anden chili-sauce efter smag)
  • Havsalt
  • Evt. lidt frisk lime og koriander på toppen


Sådan gør du:

  1. Varm olien på en pande ved middel varme.
  2. Tilsæt ingefær og lad det stege kort, så du får duften frem.
  3. Kom kålen på panden og steg i 3-4 minutter, til den bliver blød men stadig har bid.
  4. Skub kålen lidt til siden, slå æggene ud på panden og rør dem sammen, mens de langsomt stivner.
  5. Vend det hele sammen og tilsæt Chuchum og en smule salt.
  6. Server straks – evt. med et squeeze lime og lidt frisk koriander.


Mere selvforkælelse