Citron muffins
Ingredienser til 8 stk:
- 1 pakke smør 200 g.
- 100 g. marcipan
- 150 g. sukker
- 3 æg
- 2 citroner i alt
- 80 g. hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. vaniljesukker
- 2 tsk. birkes (kan undlades)
- 1/2 tsk. salt
Glasur
Flormelis og citronsaft fra én citron
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 180 grader
- Pisk det bløde smør i en røremaskine fx.
- Riv marcipanen på et rivejern
- Bland alle de våde ingredienser ned til smøret + sukker og saft fra én citron. Pisk indtil det hænger sammen.
- Tilsæt nu de tørre ingredienser (mel, bagepulver, vaniljesukker, salt og birkes)
- Hæld massen op i en gummiform til muffins, den behøver ikke blive smurt, da der er rigeligt smør i, og formen slipper let.
- Bag kagerne I 25 min.
- Lad dem køle helt af inden du topper med glasur og lidt birkes