Overnight oats med chia, rug og chokolade

Ingredienser (1 portion)

 


Overnight oats

 1 dl havregryn

 1/2 dl rugflager

1 spsk chiafrø

• 1 spsk kakaopulver usødet

2,5 dl vanilje soya mælk 


Topping

 1 spsk Biscoff 

3 spsk græsk soja-yoghurt

1 spsk peanutbutter eller endnu bedre, hasselnød smør 

20 g mørk chokolade (smeltet)

• 1 spsk smør


Sådan gør du:

1. Forbered overnight oats

Bland havregryn, rugflager, chiafrø, plantemælk, vanilje og kakao i en skål eller et glas.

Rør godt rundt, dæk til, og stil i køleskabet natten over (eller 1 times tid).

2. Lav cremet topping

Rør eller endnu bedre, brug din stavblender til at blande græsk soja-yoghurt med peanutbutter eller anden nøddesmør, indtil det er jævnt og cremet.

3. Samling og topping

Tag din overnight oats ud af køleskabet, og rør lidt rundt.

Fordel Biscoff ovenpå. Brug evt. fingrene til at forme en lille plade af du kan lægge på.

Tilføj yoghurt-peanutbutter-blandingen.

Smelt mørk chokolade og smør og hæld den over som sidste lag – lad det hele køle af til chokoladen er størknet.

4. Nyd!

Spis direkte fra glasset. Perfekt som en lidt ekstra lækker morgenmad eller snack.

Mere selvforkælelse