PØLSEMIX MED MANDLELHUMUS

Til to personer

MANDELHUMUS
4 dl. mandler der har stået i blød i vand i min. en nat gerne længere
1 fed hvidløg
1 lille teske spidskommen
1/2 dl. god olivenolie
1/2 dl. vand
Saft fra en øko citron og skal revet fint
Flagesalt og peber efter smag

De øvrige ingredienser
Bred pasta, min er fra Italien, købt på min ven Victors italienske onkels site, Teverina Home.
Et rødløg
Eddike
Honning
Tre blommetomater
Feldsalat
Sort sesam eller nigellafrø (fungerer mest som pynt)
To oksepølser fra Lumbygaard eller et andet dejligt sted med respekt for dyrene

FREMGANGSMÅDE
Sæt vand over til pastaen
Blend alle ingredienserne til mandelhumusen (husk at fjern vandet fra mandlerne)
Skær rødløget i fine skiver, evt. på et mandolinjern hvis du har sådan et, samt tør at bruge det
Læg rødløgsskiverne i en skål med lidt eddike og honning - top med peber og brug fingrene til at fordele det rundt med
Steg pølserne i skiver i lidt olie
Skær tomater i kvarte og skyl salaten
Bland det med lidt god olivenolie og smag til med flagesalt og peber.

Mere selvforkælelse