TRØFFELTATAR

INGREDIENSER
125 g. oksetartar
1 skalotteløg (skåret i små stykker)
1 tsk Sennep
5-10 kapers
2-3 cornichoner (skåret i små stykker)
1 æggeblomme
1 spsk mayo
1 tsk trøffelolie
1 spsk trøffelcreme


PYNT
1 radise (skåret i papirtynde skiver)
10 Enoki svampe stegt i 2 spsk sukker og et skvæt soya
Karse, skovsyre og tallerkensmæk efter smag

 
FREMGANGSMÅDE
Bland alle ingredienser sammen til en lækker ensartet tartar, og anret det på en fin tallerken.

Skær radiserne i papirtynde skiver, gerne med et mandolinjern og læg dem i iskoldt vand så de bliver helt sprøde.

Steg Enoki svampene i sukker og soya så de bliver gyldne og lækre.

Pynt af med radiseskiver, Enoki svampe og krydderurter efter smag.

Server din tartar når den er helt frisk og nyd den lækre smag i lækre omgivelser.