VIETNAMESISKE FORÅRSRULLER

INGREDIENSER
120 g. laks
5 cm ingefær revet fint
1 spsk soya
10 g. paranødder
½ agurk i aflange tynde stave
1 hjertesalat revet i små stykker
½avocado i skiver
1 håndfuld koriander
1 håndfuld mynte
3 stk. rispapir

DIP
Saft fra 1 lime
1 spsk. cremet peanutbutter
1 spsk soya
1 spsk flydende honning
Evt. chili i tynde skiver

 

TILBEREDNING
Skyl og skær grøntsagerne.

Prik huller i laksen, så du propper ingefær ind i laksen. Hæld soya ud over den, på en bageplade med bagepapir på.

Hak paranødderne og drys dem hen over laksen, som nu skal bage i en 200 g. varm ovn i ca. 10 min.

Kog vand til rispapiret.

Bland dippen.

Sid ned ved bordet og anret dine forårsrulle.

Skriv en kommentar

Alle kommentarer bliver set igennem inden publicering

Shop now

You can use this element to add a quote, content...