VIETNAMESISKE FORÅRSRULLER
INGREDIENSER
120 g. laks, rejer eller kød
5 cm ingefær revet fint
1 spsk soya
10 g. paranødder eller mandler
½ agurk i aflange tynde stave
1 hjertesalat revet i små stykker
½ avocado i skiver
1 håndfuld koriander
1 håndfuld mynte
Rispapir
DIP
Saft fra 1 lime
2 spsk. cremet peanutbutter
1 spsk soya
1 spsk flydende honning
Evt. chili i tynde skiver
TILBEREDNING
Skyl og skær grøntsagerne.
Prik huller i laksen, så du propper ingefær ind i laksen. Hæld soya ud over den, på en bageplade med bagepapir på.
Hak paranødderne og drys dem hen over laksen, som nu skal bage i en 200 g. varm ovn i ca. 10 min.
Eller lynsteg rejerne på en varm pande i 4 min.
Kog vand til rispapiret.
Bland dippen.
Sid ned ved bordet og anret dine forårsrulle.