Nå dine mål
- i glæde frem for mangel

 

Carla Mickelborg er en erfaren og medrivende foredragsholder, uddannet ved Danmarks TV og Journalisthøjskole 2016 og sidenhen direktør i eget brand, MonDay Bliss. Foruden værtsroller til events og ceremonier, benyttes hun ofte inden for emner som arbejdsglæde, erhvervsledelse og personlig udvikling.

Carla deler i sit levende, underholdende og dybe foredrag, sine erfaringer og viden som livsstils- og metakognitiv coach, hvordan vi får mod til at slippe det vi ikke kan kontrollere, og i stedet koncentrerer os om det, vi kan gøre noget ved.

Se Carla Mickelbors indlevende foredrag og lær hvordan du når dine mål, uden det konstante ønske om mere.

Fra Illusion til virkelighed

Hvordan håndterer man det, når ens drømme ikke giver den forventede lykke? Carla Mickelborg har gennemgået en transformation fra at jage skuespillerdrømmen efter hendes rolle som "Søs" i "Far til Fire". Skuespillerdrømmen gav hende nemlig ikke den forventede lykke. 

I dag er Carla Mickelborg CEO i MonDay Bliss og en af Danmarks mest indflydelsesrige personer på Instagram.

Hun vil i foredraget tage dig med på rejsen fra skuespillerlivets glamourøse illusion til en hverdag, der i dag harmonerer med hendes sande værdier:

Kreativitet, begejstring og ærlighed.

 

Nydelsesfuldt liv

I stedet for at fokusere på en lykkedestination, vil Carla inspirere dig til at finde nydelse i det liv, du har nu, og dyrke de små ting, samt at turde kigge på det, der fylder, stresser og ikke gavner dig.

Dette foredrag vil give dig praktiske værktøjer til at skifte fokus fra jagten på lykke til at mærke taknemmeligheden for at være til, og rent faktisk nyde at være dig. Du får også de metakognitive og skyggeside-teorier, der kan hjælpe dig med at slippe det, der sætter en stopklods om din lykke.

 

Sæt sande mål

Lær at sætte mål, der er forankret i dine dybeste værdier, og få indsigt i de teknikker, Carla Mickelborg bruger til at visualisere og nå sine mål. Få konkrete værktøjer til at identificere dine sande værdier og skabe en livsvej, der stemmer overens med, hvem du virkelig er.

 

Foredragets indhold

- Carla Mickelborgs rejse: Fra skuespillerdrøm til CEO og influencer

- Taknemmelighedens principper: Hvordan taknemmelighed kan transformere din hverdag

- Workshop, guidet fra scenen, hvor alle deltagere får til opgave at finde sine værdier

- Visualisering og praktiske metoder til at huske sine nye vaner fremover

 

Bliv inspireret

Carla har tidligere holdt foredrag og workshop for en lang række virksomheder, så som Salling Group, Telenor og Matas, samt optrådt på messer, til events og selvafholdte begivenheder.

Fælles for alle hendes foredrag og workshops er, at deltagerne vil blive inspirerende til at vælge en hverdag med fokus på livsglæde og indsigt i det der skal slippes. Lær at omfavne taknemmelighed og bruge det som en kraftfuld ressource til at skabe et liv, der virkelig føles meningsfuldt.

Tag springet mod en mere glædesfyldt hverdag – få et uforpligtende tilbud til Carla Mickelborgs foredrag: