Kakaw til ceremoni

Her er min opskrift på Kakaw (kakao der er fermenteret og skabt til Kakao-ceremoni). En invitation til langsomhed og vejviser til hjertets visdom🤎

I fællesskabet — eller alene — får vi mulighed for at skabe et ritual, for at mærke dybere, for at åbne for intuition og for at hvile i det, der allerede er.


✨ I vores kommende ceremoni med Avalon inviterer vi dig til at træde ind i dette hjerterum:

🔗 Tilmeld dig her


Opskrift på varm kakaw fra blenderen

 

 

 


Ingredienser:

  • 2 spsk (12 g.) Ceremonial Cacao
  • 1 tsk gurkemeje (frisk eller pulver)
  • ½ tsk kanel
  • ¼ tsk kardemomme
  • 2-3 dadler eller honning (for sødme)
  • 2,5 dl plantemælk (fx kokosmælk, havre- eller mandelmælk)
  • 1 dl. vand
  • Et nip havsalt


Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienser i din blender.
  2. Vælg suppeprogrammet (eller et program, der kører længe med høj hastighed).
  3. Blend indtil kakaoen bliver varm og skummende – typisk 5-6 minutter.
  4. Hæld i din yndlingskop og nyd den krydrede varme drik fx. mens du trækker et englekort eller nyder stilheden.