Sommer kartoffel salat med friske grønne ærter

Sommer kartoffelsalat opskrift:

Ingredienser:
- 500 g kartofler, sat over i koldt vand i 12 min. og derefter skåret i kvarte
- 200 g grønne asparges, skåret i mindre stykker
- 1 kop friske grønne ærter
- 3 spiseskefulde olivenolie
- Saften fra 1 citron
- 1 spiseskefuld sennep
- Salt og peber efter smag
- Friske urter efter smag (f.eks. purløg, persille eller dild)

- 1 rødløg

Sådan gør du:
1. Kog kartoflerne i letsaltet vand, indtil de er møre. Afdryp og lad dem køle af.
2. Hæld kogende vand over de skårede asparges. Lad dem køle af.
3. Bland de kogte kartofler, hakket løg og purløg, stegte asparges og grønne ærter sammen i en stor skål.
4. I en lille skål, bland olivenolie, citronsaft, sennep, salt og peber sammen for at lave dressingen.
5. Hæld dressingen over kartoffelblandingen og bland godt, så alle ingredienserne er jævnt fordelt.


Velbekomme!