Sticky overnight oats

4 portioner

Ingredienser:

  • 2 dl havregryn
  • 2 spsk chiafrø
  • 4 dl vand
  • Et lille nip salt
  • 2-3 dl Alpro vaniljeyoghurt (eller efter smag)


Kokossauce:

  • 1 dåse kokosmælk (fuldfed)
  • 1 spsk rørsukker


Topping:

  • Resten af vaniljeyoghurten
  • 2 modne mangoer
  • Kokossauce (afkølet)


Sådan gør du:

  1. Aften før (eller min. 15 min. før servering):
    Rør havregryn, chiafrø, vand og en smule salt sammen i en stor skål. Lad det trække i køleskabet i mindst 15 minutter – gerne natten over.
  2. Når blandingen har sat sig, vendes vaniljeyoghurt i til en cremet konsistens.
  3. Kokossauce:
    Hæld en dåse kokosmælk i en lille gryde med 1 spsk rørsukker. Bring det i kog og lad det boble i ca. 1 minut under omrøring. Tag af varmen og køl helt ned i fryser eller køleskab.
  4. Servering:
    Fordel overnight oats i fire skåle eller glas. Top med ekstra vaniljeyoghurt, skiver af en halv mango per portion og hæld 1/4 af den kolde, kokossauce over.


 

 

Velbekomme – en cremet, sød og dejlig start på dagen eller som dessert! 🌞

Med kærlighed, Carla & MonDay Bliss ✨🥥